donderdag 27 november 2008

Digitale krantencheques

Kiest u voor een krantenabonnement via de post of voor papieren krantencheques? De formule met de gedrukte krantencheques is voorbijgestreefd. Wie zal er eerst in België starten met de digitale krantencheque? Zie het als een chipkaart waarbij punten voor uw favoriete krant al vooraf opgeladen zijn. U stopt de kaart even in het betaalapparaat en uw krant is betaald.

En laten we nog verder gaan. Een digitale krantencheque kan u ook toelaten om bij uw krantenboer (of via de internetkiosk) verschillende nationale en internationale kranten aan te kopen (lees: downloaden) die u dan kunt lezen op uw ene e-reader. Want zeg nu zelf: als er iTunes vouchers bestaan, waarom dan nog geen digitale krantencheques?

1 opmerking:

Unknown zei

Dit kan nu al eenvoudig op de GSM. Het zal gemakkelijk zijn. Je kan gewoon naar de krantenwinkel gaan en betalen met je GSM. Je kan een soort voorafbetaald abonnement kopen dat je voor tijdschriften en of kranten kan gebruiken. Het voordeel is dat je enkel de krant betaalt die je wil hebben die je kan lezen.